First love!

Wat is love.nl ?

love.nl is een dating- en chatsite waar je nieuwe mensen kunt leren kennen.

Dat kan zijn voor een serieuze relatie, voor eenmalig contact, voor vriendschap of gewoon voor de gezelligheid.

Wat is er anders aan love.nl ?

Love heeft aan de ene kant de matching op karakter zoals je die ook van andere sites gewend bent. Met een aantal vragen proberen we in te schatten wie jij bent en wie het beste bij je past. Op basis van voorkeuren over geslacht, afstand, religie etc. proberen we vervolgens mensen te vinden die bij je passen.

So far so good

Maar je kunt bij love ook matchen op interesses. Je kunt er voor kiezen om interesses direct terug te laten wijzen naar je hoofdprofiel. Maar je kunt er ook kiezen om je een hele andere naam en een andere foto te tonen wanneer mensen je vinden via een bepaalde interesse.

Op die manier kun je je privacy beschermen, hoef je niet meteen alles over jezelf bloot te geven maar kun je toch in contact komen met mensen die dezelfde interesses hebben.

Reviews!

Benieuwd naar de ervaringen van anderen op Love.nl ? Of wil je zelf iets kwijt ? Kijk dan op de volgende websites:

Wat kost het ?

Love.nl kost € 24,95 per maand. Je kunt onbeperkt reageren op profielen voor dat bedrag. De eerste maand betaal je slechts € 0,50.

Hebben jullie ook Algemene Voorwaarden ?

Jazeker, en je kunt ze terugvinden op onze pagina met algemene voorwaarden

En een privacy statement ivm GDPR/AVR ?

Je privacy is voor ons superbelangrijk. Ons privacy statement vind je hier terug: privacy statement

Feedback geven... vertel ?

We willen graag van je horen hoe je love.nl gebruikt.

  • Hoe gebruik je love ?
  • Wat moet er beter ?
  • Wat moet er anders ?
  • Mis je nog iets ?
Het is jouw kans om mee te bepalen hoe de nieuwste datingsite van Nederland en Vlaanderen er uit komt te zien.

Hoe zit het met mijn privacy ?

Jouw privacy is voor ons heel belangrijk. Love.nl is vanuit de grond op opgebouwd om jouw privacy te beschermen. Jij kiest wat je wilt delen en met wie. Hiermee kun jij anderen zoveel tonen als jij wilt.

Verder zullen wij jouw gegevens nooit verkopen.

Is er ook een app ?

Er is (nog) geen app.

Ik heb me ingeschreven, maar ik zie niets ?

Pas nadat je de vragen in de vragenlijst voldoende hebt beantwoord weet ons systeem wie we moeten vinden voor je. Het invullen duurt een minuut of vijf en helpt ons te bepalen wie jij bent en wie bij je past.

Vind je dit te veel gedoe ? Vul dan bij interesses een paar van je interesses in, en je zult gematched worden met mensen met dezelfde interesse. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn, aangezien we zowel een chat- als een datingsite zijn.

Jullie sturen mij heel veel mail!

Vaak krijgen we deze opmerking van mensen die helemaal geen account blijken te hebben bij love.nl. Bij nadere controle blijken zij vaak een account te hebben bij een datingsite met een naam die lijkt op love.nl. Bij ons bepaalt u zelf hoe vaak u een e-mail met berichten over nieuwe matches ontvangt. Ook heeft u de optie om zelf aan te geven of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Ik wil mijn account beëindigen, hoe gaat dit ?

Nadat u bent ingelogged kunt u bovenin beeld kiezen voor 'instellingen'. Onderin vind u de optie om uw account te beëindigen.

Ik heb een foutje gevonden of een suggestie

Mail ons gerust op feedback apestaartje love punt nl! Alle hulp is welkom.

Wat voor techniek zit er achter love.nl?

Love is gemaakt in Ruby on Rails en draait op een Linux server. We gebruiker verder nog een websocket server en cloud diensten voor media.

Wie zitten er achter love.nl ?

Love is een initiatief van Vuurpijl Beheer BV , een bedrijf van internetondernemer Roger Heykoop wat sinds 1999 internetconcepten ontwikkelt en eerder achter de ontwikkeling zat van een aantal grote internetproviders.

Onze bedrijfsgegevens

Vuurpijl Beheer BV
Lagedijk 11A
2064 KV Spaarndam
Nederland
Dit is geen bezoekadres

Telefoon 084-8700143 We kunnen u helaas niet telefonisch helpen met bijv. vragen over het beëindigen van uw account, of specifieke vragen over uw account. Stuur hiervoor e-mail nadat u de instructies op deze pagina hebt gevolgd.
Alleen tijdens kantooruren

KVK: 34108141 (ingeschreven sinds 1999)
BTW: NL807542313B01
E-mail: info@love.nl